Nordiska Spelprodukter
Nordiska Spelprodukter
Spelföretaget med Amiral och Maffia!

Amiral i NWT

Amiral omnändes i positiva ordalag i NWT, lördagen den 13 augusti, i samband med reportage om Fejkon.

Citat:

“I ett rum sitter Mattias Bernspång och Kent Karlsson och testar ett sprillans nytt sjökrigsspel som har fått namnet Amiral och lanseras som “Havets schack”. – Det verkar rätt kul. Enkla regler men ändå svårt att spela strategiskt rätt så att man vinner, säger Matias Bernspång. Lite som Masterminds devis kanske: “A minute to to learn, a liftime to master.”

Kul att våra fyra uppdukade spel kom med på en bra bild i fågelperspektiv.

Ett stort till er som testade spelet “Amiral” under konventet och även ett stort tack riktas till er som hjälpte till flitigt vid spelborden.

Daniel, Erik, Claes och Niclas var speciellt alerta att lotsa spelsugna strategispelare och övriga till speldukarna…

Spelet fick också uppmärksamhet från spelföreningen som höll i det välarrangerade spelkonventet Fejkon, hölls denna gång i Karlstad, närmare bestämt i Unos (Ungdomens hus) nybyggda lokaler, vid Stora torget.

Representant från styrelsen gjorde en förfrågan om det var ok att köpa bordsspelet Amiral tillspel föreningen… vidare fick vi information att dessa förfrågningar var brukliga när ett spel stack upp över mängden av diverse bordsspel som visas upp vid dessa spelkonvent.

Kul att vi Nu kan presentera “Amiral” till årets julhandel, ett strategiska marint sjökrigsspel som man tack vare sin unika utformning kan tas med till stranden eller varför inte till ett cafe när polarna vill känna solen i ansiktet samtidigt de “små grå” får sig lite motion.

Krigsspel som förekom på de högre armestaberna i Preussen för länge sedan, nu har vi tagit fram en variant med betydligt enklare regler och som helt saknar tur i de flesta spelvarianterna.

Man såg tydligt att det snabbt gick prestige i spelandet och att det blev mer kamp än vad man vid ett första påseende kan ana sig till.

Den exklusiva julutgåvan finns tyvärr endast i en mindre upplaga, förhandsbokning rekommenderas, se vidare våra utvalda ÅF:are där all försäljning till privatpersoner sker, kunnigt och med bästa möjliga service.

Hoppas att vi ses på något spelkonvent i framtiden.

Lämna en kommentar