Nordiska Spelprodukter
Nordiska Spelprodukter
Spelföretaget med Amiral och Maffia!

Nordiska spelprodukter får viktig publicitet i rikstäckande speltidning

Sveroks förbundstidning för roll- och konfliktspelsförbund uppmärksammade Nordiska Spelprodukter och Amiral i aug/september numret 8, 2006, sidan 31.

Ett snygg bild som visar en koncentrerad Sara Flodqvist som efter ha demonstrerat strategi och sällskapsspelet Amiral får det riktigt hett om örona när hon möter en sann strategi spelare i röd kepa. Han sätter sig snabbt in i spelet och och förstår snabbt samspelet mellan sina resurser. Offensiva och defensiva fördelar, principer och strategier… Allt för att få sin motspelares och ”mästare” i gungning för att komma åt och slå ut diverse nyckelenheter och marina basområden.

Bilden ingår i ett bildreportage från LinCon 2006 som ägde rum i Linköpings universitet med omkring 1000 personer.

Bildtext: “Det skapas många nya svenska spel. På LinCon demonstrerade Nordiska Spelprodukter sitt nya sjöslagsspel Amiral där Frankrike och Storbritannien kämpar om Afrikas territorium”

Årets LinCon tema var kampen mellan det goda och det onda.

Kul och viktigt att att få synas och nå ut till våra målgrupper denna snygga alerta speltidsskrift.

Avhandlar det mesta inom spelvärden och har en så stor rikstäckande spridning.

Om Sverok

Sverok, Sveriges roll- och konfliktspelsförbund, är en organisation för spelföreningar av olika slag. Rollspel, brädspel, figurspel, levande rollspel, kortspel, datorspel, airsoft och paintball är de huvudsakliga verksamheterna. Med syfte att spela spel och ha roligt tillsammans engageras ungdomar och spelintresserade över hela landet. Förbundet har cirka 2 300 föreningar med 96 000 medlemmar.

Medlem i Sverok

Medlem i Sverok bli man när man går med i en förening som är ansluten till Sverok.

Man kan bilda en egen eller gå med i en redan existerande förening.

Lämna en kommentar