Nordiska Spelprodukter
Nordiska Spelprodukter
Spelföretaget med Amiral och Maffia!

Engelska flottan har siktats på Fejkon

KRÖNIKA

Vad är väl bättre än att en fredagskväll vara inne och spela lite Amiral i stället för att sitta med en kall öl på en varm uteservering?

Jag bara undrar!

När en överårig och snabbt grånande man får chansen att vara med på Fejkon måste han ju ta den.

Efter att vi fått upp fyra spel och affischerna snyggt tejpats upp på väggarna fick vi napp direkt. Två kvicktänkta killar sög snabbt i sig reglerna och efter en liten genomgång av Johnny kom de snabbt in i spelet.

Jag och webmastern Daniel körde också igång ett parti. Daniel bad om ursäkt för att han inte var så bra på Amiral, men efter ett mindre lyckat drag av undertecknad (blev för ivrig med en kryssare) var det jag som fick be om ursäkt. Resten blev en transportsträcka…

I nästa parti fick jag dock snabb revansch – inte mot Daniel utan mot en kompis som aldrig spelat Amiral förut. Självförtroendet fick sig en liten men ack så välgörande knuff uppåt.

Och sedan blev det storfrämmande när den blå morgontidningen kom med reporter och fotograf. Ord skrevs, bilder togs och Johnny log som en segerviss Nelson.

Men sedan blev det stiltje i Engelska kanalen… tyvärr verkade det som om väderleken lockade mer än inneleken den här fredagskvällen, men vi var ändå nöjda med att få ha visat upp Amiral.

Och den positiva blänkaren med bild i NWT dagen efter var ju inte heller helt fel!

Erik

Lämna en kommentar

Tidigare: Amiral i NWT